Frans Stibbe

Partner

Frans Stibbe (1959) is een zeer ervaren, praktische ondernemingsrechtadvocaat die bekend staat als deskundige op het gebied van corporate governance en corporate litigation. Naast zijn advies- en procespraktijk is Frans betrokken bij het doen van interne integriteitsonderzoeken voor instellingen en ondernemingen. Voorts wordt hij met regelmaat door de Ondernemingskamer benoemd als onderzoeker in enquêteprocedures. Met zijn expertise en ervaring wordt Frans gezien en geraadpleegd als een trusted board advisor.

Andere relevante ervaring en nevenfuncties

  • Secretaris Kamer Intern Onderzoek & Waarheidsvinding binnen het Institute for Financial Crime (IFFC)
  • Frans vervult diverse toezichthoudende en bestuursfuncties en wordt met regelmaat gevraagd als kennispartner bij commissarisopleidingen.
  • Voorheen was Frans managing partner DLA Piper Nederland, lid van de International board van DLA Piper, managing partner en medeoprichter van Deloitte Legal en redacteur van De Commissaris, een tijdschrift voor corporate governance.
  • Frans staat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de NOvA voor de hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en litigation.